sales@datavend.eu User Login

dv_mac

За вендинг оператори

Datavend е доставчик на устройства за телеметрия и пренос на данни и решения за вендинг оператори в целия свят. Ако имате нужда от on line решение за свързаност на вашите машини, ние можем да Ви предложим част или цялостно решение за основните функционалности или, като алтернатива, можем да препоръчаме накои от нашите партньори, специализирани в разработка на софтуерни  системи за управление на бизнеса.Ние разбираме значението на работата със специалисти, които познават детайлно спецификата на вендинг бизнеса.

Една от възможностите е онлайн решение с базови функционалности интегрирано във фискалното устройство на Вашия вендинг автомат.

Друга възможност е цялостна автоматизация на контрола на бизнес процесите, разработена от нас или от друг софтуерен разработчик, който може на място да ви помогне да се създаде изцяло нова система за управление и контрол.
Данните от нашето телеметрична система също могат да бъдат включени в който и да е съществуващ вендинг софтуер.
Ние ще ви помогнем да идентифицирате най-добрите системи за управление на вендинг бизнеса Ви, които работят с телеметрични решения.
Имаме удоволствието да Ви препоръчаме и вендинг софтуерни партньори, в случай че  бихте искали да се възползвате от съществуващи продукти.

За да обсъдим вашите изисквания, моля свържете се с нас.